RECEPTEN

vrijdag 13 augustus 2010

bladerdeeg met Alaskafilet / visfilet


Benodigdheden:
3 Alaskafilets
1 ui
Mie
half tl zwarte peper, paprikapoeder, safraan
1 eigeel
1 pak bladerdeeg

Bereiding:
Snipper de ui en bak het voor een paar minuten. Ondertussen snij je de Alaska filet in kleine blokjes. Doe het bij de ui en laat het samen voor ongeveer 5 minuutjes bakken. Doe de kruiden erbij. Bereid de mie voor zoals op verpakking. Knip het heel klein en doe het bij de vis. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Verwarm de oven op 180 graden. Vul de bladerdeeg en maak gaatjes aan de boven kant met een vork of je snijdt er kleine sneetjes in. Besmeer ze tot slot met eigeel en doe ze in de oven tot ze goudbruin zijn. Het lekkerst is als je het warm opeet.

Eet smakelijk!!

2 opmerkingen: