Benodigdheden:
6 a 7 mini chocomarsmellows (je kan ook andere chocola gebruiken als je dat wilt)3 eieren
1 normale glas olie
1 normale glas suiker
1 vanille suiker
1 bakpoeder
3 el cacao
1 gl melk
2 gl meel
Bereidingswijze:
Mix suiker, olie en vanillesuiker voor een paar minuten tot een glad mengsel. Voeg dan de eieren een voor een toe en mix het weer een paar minuten. Voeg lauw warme melk toe en mix het verder tot het een beetje schuimig wordt. Doe in een grote kom het beslag en voeg meel en bakpoeder bij het beslag. Mix het met een garde. Je voegt dan cacao toe en meng het geheel nog goed. Bak het in een voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 45 minuten. Doe het ovendeurtje niet ondertussen open. Als het gebakken is doe je de oven uit en laat je de cake voor ongeveer 5 minuten nog in de oven staan. Doe het dan uit de oven en laat het afkoelen.
Doe ondertussen een scheut olie in een pannetje en laat de chocomarsmellows erin smelten. Smeer het op de chocoladecake en laat het afkoelen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten