RECEPTEN

zaterdag 8 augustus 2015

Gebraden lamsbout


Je marineerd het lamsvlees 1 dag van te voren.

Benodigdheden:
lamsvlees
tl zwarte peper, komijn, paprikapoeder, gember, vleeskruiden
zout naar smaak
paar takjes koriander fijn gesneden
2 uien fijn gesneden
scheut olie

Bereiding. Je mengt alle kruiden samen met olie, ui en koriander. Je doet het lamsvlees in een ovenschaal en marineer je het lamsvlees met de marinade. Bedek het met alminiumfolie en leg het in de koelkast. Verwarm de oven op 200 graden. Giet een glas water in de ovenschaal en leg de ovenschaal in de oven voor ongeveer45 minuten, daarna haal je de alminiumpapier eraf en laat je het braden tot het vlees de goede kleur krijgt.

Serveer hierbij Frisse salade en frietjes.

1 opmerking:

  1. machallah, zo maak ik het ook maar ik doe er geen water bij want het vocht van de vlees komt vrij, ik zet het wel op ong 150 graden daarna op 200 graden.

    BeantwoordenVerwijderen