Kipfilet (kleine stukjes gesneden)
Halve paprika
1 ui
Geraspte wortel
Blikje gesneden Champignons
Knoflook 2 teentjes geperst
1 tl kipkruiden
Zout
Kwart tl peper
Halve tl gember, paprikapoeder
Kwart tl basilicum
1 tl gedroogde peterselie (verse fijn gesneden kan ook)
Half blokje kipbouillon
Chinese mie
Wraps
Geraspte kaas
Bereiding:
Doe Een scheutje zonnebloemolie in de pan en doe alles erin behalve mie. Bak het op middelmatig vuur tot dat de kip gaar is. Roer het geheel steeds tijdens het bakken zodat alles goed gemengd word en alles gaar word.
Bereid mie voor zoals op de verpakking staat. Daarna knip je het in kleine stukken en doe je het bij kipvulling als het gaat is. Laat alles afkoelen.
Daarna doe je ik het midden van wrap vulling en rol het op. Doe de naad aan de onderkant. Als je klaar bent strooi je er kaas over en bak je het in de oven op 200 graden tot de kaas gesmolten is.
Assalamu alaikum.. moge Allah je belonen voor dit recept, het is bij mij heel lekker geworden!
BeantwoordenVerwijderen