RECEPTEN

vrijdag 20 mei 2011

Hamburger


De lekkerste burgers maak je door zo min mogelijk kruiden in het gehakt te doen.

Ik heb bij ongeveer 500 gr gehakt 1 volle tl knoflookpoeder snufje peper, zout en 1 tl zonnebloemolie.
Alles goed mengen en daar dan balletjes van maken. Je maakt de balletjes plat en legt ze op de grill. Grill ze dan gaar. Doe de broodjes nu open snijden en leg ze met de binnenkanten op de grill en laat ze even warm worden. doe er dan een sausje op. Ik heb hier mayonaise op gedaan, dan 1 plakje kaas, 1 schijfje gehakt, wat ijsbergsla en komkommer kaas nog een gehaktschijf en dan mayo op de andere kant van het broodje en dan doe je het broodje dicht.

Broodjes heb ik gehaald bij de Aldi (in Duitsland), maar ik heb ze ook een keer bij de Bas van der heijden in Nederland gezien :)..

3 opmerkingen: