RECEPTEN

maandag 7 februari 2011

Rijst met kipfilet en champignons


Benodigdheden:
kipfilet in blokjes gesneden
1 gesnipperd uitje
1 blikje champignons
rijst
paar takjes koriander (fijngesneden)
1 el currypoeder
1 tl paprikapoeder, kurkuma
half tl zwarte peper
zout naar smaak
1 el tomatenpuree

Bereiding:
Bak het uitje voor een paar minuten en daarna doe je de champignons erbij en bak je het weer voor een paar minuten. Doe dan de kipfilet, kruiden, koriander en tomatenpuree erbij. Bak het voor 10 minuten en doe daar dan 2 glazen water bij (2x200 ml). Laat het dan voor een half uurtje ongeveer koken. Kook de rijst met zout zoals op verpakking staat vermeld. Giet het water weg van de rijst, daarna doe je de saus bij de rijst en kook je het samen weer voor ongeveer 10 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten