RECEPTEN

dinsdag 16 oktober 2012

Pasta Spaghetti/tagliatelle met garnalen en roomsaus






Benodigdheden:
Middelgrote garnalen
1 teentje knoflook geraspt
1 tomaat in grove stukken gesneden of kleine tomaatjes
1 ui geraspt
snufje peper, oregano, basilicum
zout naar smaak
pak spaghetti (ik wilde eigenlijk linguine maken)
pakje room 200 ml
olijfolie

Bereiding:
Kook de spaghetti of linguine met wat zout gaar. Ondertussen doe je wat olijfolie in de koekenpan en
fruit je daarin de ui goudbruin en voeg daarna de geraspte knoflook toe bak het nog even een paar minuten. Doe de garnalen (ontdooid) bij de ui en bak het voor een paar minuten. Doe er alle kruiden en tomaten bij en roer het goed om. Doe daarna de uitgelekte spaghetti in de pan en roer het even om en doe er wat room bij. Zet het vuur wat lager en laat het voor een paar minuten koken.

Serveer er geraspte parmezaanse kaas bij.

 




Tagliatelle met roomsaus & garnalen 😍 een van de gerechten wat ik vaak maak ☺️



2 opmerkingen: