Middelgrote garnalen
1 teentje knoflook geraspt
1 tomaat in grove stukken gesneden of kleine tomaatjes
1 ui geraspt
snufje peper, oregano, basilicum
zout naar smaak
pak spaghetti (ik wilde eigenlijk linguine maken)
pakje room 200 ml
olijfolie
Bereiding:
Kook de spaghetti of linguine met wat zout gaar. Ondertussen doe je wat olijfolie in de koekenpan en
fruit je daarin de ui goudbruin en voeg daarna de geraspte knoflook toe bak het nog even een paar minuten. Doe de garnalen (ontdooid) bij de ui en bak het voor een paar minuten. Doe er alle kruiden en tomaten bij en roer het goed om. Doe daarna de uitgelekte spaghetti in de pan en roer het even om en doe er wat room bij. Zet het vuur wat lager en laat het voor een paar minuten koken.
Serveer er geraspte parmezaanse kaas bij.
i love garnalene!!!
BeantwoordenVerwijderenLijkt me heerlijk
BeantwoordenVerwijderen