Benodigdheden:
kalfsvlees
4/5 aardappels
1 ui
scheut olijfolie
zout & peper naar smaak
1tl komijn, gember, kurkuma, paprikapoeder
1 safraan
paar takjes koriander
1 tomaat
1 paprika, okra groente (en andere groentes die je lekker vind)
Bereiding:
Doe olijfolie in de tagine en doe daar de vlees in. Strooi er wat zout over, zodat het niet blijft plakken.
Bak het voor 5 minuten ongeveer.
Daarna doe je de kruiden, koriander, ui en stukjes tomaat in. Meng alles heel goed en laat het heel even aanbakken.
Doe er water in. Het vlees moet er een klein stukje boven uit steken, zoals je het op de foto kunt zien.
Leg de deksel op de tagine en laat het een kwartiertje koken.
Doe er dan alle groentes eroverheen. Leg de deksel weer terug op de tagine. Laat het koken tot de groentes gaar zijn. Dat duurt ongeveer een half uur.
Het is lekker met een
frisse salade erbij en warm Marokkaans brood.
he oempje, besahtek je eigen blok, keu leuk:hoera:
BeantwoordenVerwijderendikke kus benisaidgirl
ik bedoelde blog hahaha
BeantwoordenVerwijderenShoukran lieve zuster xX
BeantwoordenVerwijderen