Benodigdheden:
Hierbij heb ik een glaasje genomen van normale grote.
1gl olie
1 gl suiker
1 gl melk
2 gl meel
1 vanillesuiker
1 bakpoeder
3 el cacao
4 eieren
Stukje witte chocolade voor de versiering
Bereiding:
Verwarm de oven op 160 graden. Mix de olie met de suiker en vanillesuiker. Doe er dan de melk bij en mix het voor een paar minuten. Doe de eieren er 1 voor 1 erbij en mix het weer een paar minuten. Doe de meel en bakpoeder erbij en mix het tot er geen meelkorrels in het beslag meer zijn. Beboter de cakevorm. Giet het beslag erin. Bak het in de oven voor ongeveer 50 minuten. Prik in het midden met een sateprikker en als het droog eruit komt is de cake klaar zo niet laat je het nog even in de oven bakken. Als het klaar is haal je het uit de oven en laat je het afkoelen. Smelt de witte chocolade. Vouw de bakpapier in vorm van spuitzak. Doe de gesmolten witte chocolade erin en knip dan het puntje eraf. Versier de cake ermee.
je vergeet de cacao poeder?
BeantwoordenVerwijderenBeste Oum younes,
BeantwoordenVerwijderenIk heb de cake ooit nagemaakt en hij is ingezakt en kleverig van binnen niet te eten dus. Halverwege de baktijd stond de cake heeel bol en is daarna ingezakt wat heb ik fout gedaan?
Had je de oven tussendoor open gemaakt?
BeantwoordenVerwijderen