Benodigdheden:
Kotelet
paar takjes fijngesneden koriander
3 el tomatenpuree
1 tomaat (ontvelt en kleine stukjes gesneden)
1 el komijn
half tl peper
1 tl paprikapoeder
1 tl kurkuma
Snufje saffraan
Zout naar smaak
2 kleine uien (gesnipperd)
Handje vol met rijst
1 blik witte bonen uit blik (ik gebruik uit blik omdat kotelet snel gaar is)
Bereiding:
Doe een scheutje olie in een pan en bak daar de kotelet in voor een paar minuten. Daarna doe je er zout en de uien in de pan en bak het voor ongeveer 5 minuten. Voeg de koriander, tomaat, tomatenpuree en kruiden toe en laat het nog voor 10 minuten bakken. Was de witte bonen en doe het bij de ossenstaart. Doe er net zoveel water bij tot de witte bonen net met water onderstaat. Laat het dan voor ongeveer een half uurtje koken. Haal dan de deksel van de pan en laat het koken op laag vuur tot de saus is ingedikt.
Als je de pan open maakt en er zit niet genoeg water in doe je er nog wat water bij en laat je het nog langer koken tot dat de saus een beetje dikker is geworden.
Bereiding:
Doe een scheutje olie in een pan en bak daar de kotelet in voor een paar minuten. Daarna doe je er zout en de uien in de pan en bak het voor ongeveer 5 minuten. Voeg de koriander, tomaat, tomatenpuree en kruiden toe en laat het nog voor 10 minuten bakken. Was de witte bonen en doe het bij de ossenstaart. Doe er net zoveel water bij tot de witte bonen net met water onderstaat. Laat het dan voor ongeveer een half uurtje koken. Haal dan de deksel van de pan en laat het koken op laag vuur tot de saus is ingedikt.
Als je de pan open maakt en er zit niet genoeg water in doe je er nog wat water bij en laat je het nog langer koken tot dat de saus een beetje dikker is geworden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten