4 Alaska filet
3 teentjes knoflook
1 tl gedroogde peterselie
6 surimisticks
1 tl gember, kerrypoeder, paprikapoeder
Half tl komijn
Snufje saffraan
Chinese mie geweekt in kokend water
1 gesnipperde ui
Bereiding:
Bak de ui voor een paar minuten in de koekenpan met een scheutje olie. Doe ondertussen de mie in kokend water leggen zodat het zacht wordt. Doe er dan visfilet, knoflook en kruiden bij. Doe de deksel op de pan en laat het op middelmatig vuur koken. Als de vis gaar is kan je het makkelijk met een houten lepel Kappot maken. Roer alles goed om en maak de visfilet klein. Doe er dan stukjes surimisticks bij en laat het nog even 5 minuten koken, zodat de surimisticks zacht worden. Giet het water bij de mie weg en knip het een beetje klein en doe het bij visfilet. Laat de vulling een Beetje afkoelen. Vul de bladerdeeg en Besmeer het met geklopte ei. Strooi wat oregano of droge peterselie over. Bak de bladerdeeg goudbruin op 220 graden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten