Gisteren wat gehaktflapjes gemaakt om mee naar buurvrouw te nemen. Vandaag denk ik weer maken voor ons zelf ☺
Benodigdheden:
Gehakt
Tl paprikakruiden, tl gember, tl ras el hanout, tl sambal, 2 uien gesnipperd. Tl droge peterselie
Half groentebouillon
Oregano om over bladerdeeg te strooien.
1/2 geklutste eieren
Bak ui voor een paar minuten en doe dan gehakt en zout erbij. Bak tot het gehakt bijna gaar is, daarna doe je kruiden en sambal erbij.roer alles goed om en laat het dan afkoelen.
Kijk op foto hoe je bladerdeeg moet snijden. Vul dan bladerdeeg met gehakt besmeer het met ei en strooi wat oregano over. Bak het in de oven tot het goudbruin uitziet.
Benodigdheden:
Gehakt
Tl paprikakruiden, tl gember, tl ras el hanout, tl sambal, 2 uien gesnipperd. Tl droge peterselie
Half groentebouillon
Oregano om over bladerdeeg te strooien.
1/2 geklutste eieren
Bak ui voor een paar minuten en doe dan gehakt en zout erbij. Bak tot het gehakt bijna gaar is, daarna doe je kruiden en sambal erbij.roer alles goed om en laat het dan afkoelen.
Kijk op foto hoe je bladerdeeg moet snijden. Vul dan bladerdeeg met gehakt besmeer het met ei en strooi wat oregano over. Bak het in de oven tot het goudbruin uitziet.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten