(Zonder bamigroente, 1 prei, 1 geraspte wortel)
1 tl kipkruiden
zout peper naar smaak
1 tl paprikapoeder
1 stuk klein gesneden kipfilet
dunne mie
1 pak vierkante filodeeg
Bereiding:
Doe pak groente en kipfilet en kruiden in een pan en bak het in een scheutje olie en roer het hele tijd om tot de kipfilet gaar is.Bereid de mie voor zoals op de verpakking staat.
Als de vulling klaar is meng het met mie en laat het afkoelen.
Doe steeds een beetje vulling op een velletje filodeeg en rol ze op. Op het uiteinde smeer je een beetje meelmengsel (beetje meel met water mengen tot papje). Bak ze dan in hete olie tot het goudbruin zijn.
1 tl kipkruiden
zout peper naar smaak
1 tl paprikapoeder
1 stuk klein gesneden kipfilet
dunne mie
1 pak vierkante filodeeg
Bereiding:
Doe pak groente en kipfilet en kruiden in een pan en bak het in een scheutje olie en roer het hele tijd om tot de kipfilet gaar is.Bereid de mie voor zoals op de verpakking staat.
Als de vulling klaar is meng het met mie en laat het afkoelen.
Doe steeds een beetje vulling op een velletje filodeeg en rol ze op. Op het uiteinde smeer je een beetje meelmengsel (beetje meel met water mengen tot papje). Bak ze dan in hete olie tot het goudbruin zijn.
loempias zijn zo lekker... ik moet ze ook weer eens gaan maken
BeantwoordenVerwijderenWij zijn er ook dol op haha
Verwijderen