Benodigdheden:
1 pak spaghetti (koken tot het bijna gaar is)
500 gr gehakt
3 el tomatenpuree
half tl gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde marjolein
1 tl paprikakruiden, knoflookkruiden
half tl peper
zout naar smaak
1 pot pastasaus
200 ml water
1 gesnipperd uitje
scheut olijfolie
klontje boter
Bereiding:
Doe scheutje olijfolie in de pan en fruit daarin de ui voor een paar minuten. Daarna doe je de gehakt erin en bak je het tot het niet meer rauw is. Daarna doe je de rest in de pan en kook je het op middelmatig vuur voor ongeveer een kwartier.
Doe de spaghetti in een vergiet en doe het weer terug in de pan en doe er ook klontje boter erbij. Voeg de spaghettisaus toe en kook het geheel tot de spaghetti gaar is voor ongeveer 20 minuten.
Ik had nog wat spaghetti over volgende dag, dat had ik in de ovenschaal gedaan wat kaas erover en in de oven op 200 graden tot de kaas gesmolten is.
Mmm lekker! Ik doe soms ook wel eens geraspte kaas er door heen roeren als je het terug in de pan doet. Dan gaat het zo lekker plakken <3
BeantwoordenVerwijderen