Benodigdheden:
2 middelgrote aardappels (in blokjes)
Ongeveer 400 gr linzen
1 tl gember, komijn, paprikapoeder
Half tl peper
Klein beetje safraanpoeder
Zout naar smaak
3 el tomatenpuree
1 blokje knor (heb hier runderknor gebruikt)
1 middelgrote ui (gesnipperd)
3 el olijfolie
Paar takjes fijngesneden koriander
Bereiding:
Doe de olijfolie in de snelkookpan en fruit daarin de ui voor een paar minuten.
Daarna doe je de rest van de ingrediënten erbij roer het goed om en doe er water tot de linzen ruim onder water staat.
Laat het koken voor ongeveer 5 minuten en doe de snelkookpan dicht voor een 15 uurtje. Let wel op dat het niet alle water opneemt. Als je te weinig water hebt gedaan dan doe je er nog wat water bij en laat je het verder koken. Is het waterig maar de linzen zijn al wel gaar. Dan kook je het op hoog vuur zonder deksel totdat de saus een beetje ingedikt is.
thanks for sharing can i have some?, viw my new bloglet "Greed Is A Terrible Thing" if you have time, feel free to comment/follow, thanks
BeantwoordenVerwijderen