2 eieren
Half pakje bakpoeder
1 klein kopje sesam
1 klein kopje rozijnen in stukjes gehakt
1 grote kop gehakte amandelen mag met schil
100 Gr. Suiker
Poedersuiker om koekjes in te doen als het gebakken is.
Bereiding:
Je snijdt boter in kleine stukken en kneed je het een beetje met je hand. Doe er olie bij en meng het verder met je hand. Doe er de rest van ingrediƫnten erbij behalve meel en meng het goed. Doe er dan meel bij tot je van het deeg balletjes kan maken. Het deeg moet zacht zijn.
Je maakt er dan balletjes van en druk je het een klein beetje plat. Je kunt dan een printje in drukken of met pincet voor koekjes versieren.
Bak het in de oven op 200 graden tot jet goudbruin uitziet.
Laat het een klein beetje afkoelen zodat de koekjes niet afbreken.
Doe ze dan door poedersuiker heart-emoticon
Het idee heb ik van boekje van rachida. Ik kan niet zo goed Arabisch lezen dus heb ik naar haar plaatsjes een beetje gekeken smile-emoticon koekjes waren lekker heart-emoticon
••laat weten wat je van het recept vind••
Geen opmerkingen:
Een reactie posten