RECEPTEN

woensdag 27 maart 2013

Vissoep


Benodigdheden:
1 pakje reuzengarnalen ongeveer 200 gr in grove stukken
1 visfilet naar smaak in stukken gesneden
half pakje tomatensoep
3 el tomatenpuree
kwart soepkom meel
1 visbouillon
1 kleine gesnipperde ui
Zout naar smaak
mespuntje peper
1 et harirakruiden
1 tl paprikapoeder
1 tl gember
1 tl gedroogde peterselie

Bereiding:
Doe een scheutje zonnebloemolie in de soeppan en fruit hierin de ui tot het een beetje kleurt. Daarna doe je de vis erbij  en roer je het heletijd om. Na ongeveer 5 minuten doe je er alle kruiden bij. roer het goed om. Je vult dan de pan halfvol met water en laat je het koken. Maak ondertussen het meelpapje, door meel en halve pake soep te mengen met water, zodara het water kookt doe je het meelpapje en bouillon erbij. Laat het voor 20 minuten koken, Laat het nog 10 minuten koken en dan is het klaar.

2 opmerkingen:

  1. Salaam, welke tomaten soep pakje bedoel je? Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hoeft niet perce te gebruiken, ik bedoel zon pakje van Maggie met tomatensoep erop. Je hebt allerlei soorten om sausen soepen enz te maken 😊

      Verwijderen