stuk of acht kippenvleugels door twee snijden
2 el kipkruiden
1 tl knoflookpoeder
snufje peper
zout naar smaak
naar smaak chilipoeder
Bereiding;
Meng alles in een kom. het beste laat je het een paar uur marineren in de koelkast maar het hoeft niet.
Je doet ze dan Door meel en bak je oo hoor vuur tot de vleugels goudbruin en gaar zijn ongeveer 8 minuten.
Foto hieronder is op deze manier:
Vul een soepkom voor de helft met meel en doe er el kipkruiden bij, knoflookpoeder en chilipoeder. Daarna doe je de vleugels een voor een door meel en bak je het op hoog vuur goudbruin. Bak ze in een diepe pan. De kippenvleugels moeten onder olie zitten als ze aan het bakken zijn.
Foto hieronder is op deze manier:
Vul een soepkom voor de helft met meel en doe er el kipkruiden bij, knoflookpoeder en chilipoeder. Daarna doe je de vleugels een voor een door meel en bak je het op hoog vuur goudbruin. Bak ze in een diepe pan. De kippenvleugels moeten onder olie zitten als ze aan het bakken zijn.
Dat ziet er heerlijk uit!
BeantwoordenVerwijderenx