RECEPTEN

vrijdag 18 maart 2011

Macaroni met shoarma


Benodigdheden:
kleine stukjes lamsvlees / shoarma
1 pak macaroni
1 gesnipperd uitje
4 el tomatenpuree
halve pot pasta saus
zout naar smaak
1tl komijn, gember, paprikapoeder
half envelopje safraan
half tl peper
zout naar smaak
paar takjes fijn gesneden koriander

Bereiding:
Kook de macaroni met wat zout half gaar. Doe een scheutje olijfolie in de pan en doe daar de stukjes vlees in bakken met ui. Zout en alle kruiden doe je er ook bij en laat je het voor een minuut of 2 even bakken. Dan doe je er de tomatenpuree, pastasaus, koriander erbij en laat je het voor een paar minuten pruttelen. Doe er dan ruim water bij en laat het koken tot de stukjes vlees gaar zijn. Het water bij de macaroni giet je weg en dan doe je de macaroni bij saus. Laat het op zacht vuur koken tot de saus een beetje is ingedikt en de macaroni een beetje saus heeft opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten