Benodigdheden:
1 zak diepvriesgroente
1 pot pastasaus
1 blikje champignons
Gehakt
1 tl paprikapoeder, komijn, kurkuma en gember
Half tl zwarte peper,
zout naar smaak
1 zak Penne of fussili
3 eetlepels olijfolie
1 runder bouillon
1 tl sambal
Bereiding:
Doe de olijfolie in een soeppan en bak daarin de gehakt tot het bijna gaar is. Dan voeg je er alle kruiden bij. Roer het goed om en doe er de champignons bij, zak diepvriesgroente en pastasaus. Laat het voor een minuut of 10 koken. Doe er dan de fussili, sambal en de bouillon erbij en voeg er ongeveer 600 ml water bij (het moet onder staan). Kook het op middelmatig vuur tot de groentes en de fussili gaar zijn. Als je te weinig water hebt gebruikt kun je altijd nog water toevoegen maar moet je het wel wat langer koken.
1 zak diepvriesgroente
1 pot pastasaus
1 blikje champignons
Gehakt
1 tl paprikapoeder, komijn, kurkuma en gember
Half tl zwarte peper,
zout naar smaak
1 zak Penne of fussili
3 eetlepels olijfolie
1 runder bouillon
1 tl sambal
Bereiding:
Doe de olijfolie in een soeppan en bak daarin de gehakt tot het bijna gaar is. Dan voeg je er alle kruiden bij. Roer het goed om en doe er de champignons bij, zak diepvriesgroente en pastasaus. Laat het voor een minuut of 10 koken. Doe er dan de fussili, sambal en de bouillon erbij en voeg er ongeveer 600 ml water bij (het moet onder staan). Kook het op middelmatig vuur tot de groentes en de fussili gaar zijn. Als je te weinig water hebt gebruikt kun je altijd nog water toevoegen maar moet je het wel wat langer koken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten